Montenegrin

Uprava za Kadrove Crne Gore

POZIV ZA PREDAVAČE ZA UPRAVNI POSTUPAK

 

Uprava za kadrove u cilju unaprijeđenja kvaliteta Programa stručnog osposobljavanja i usavršavanja državnih i lokalnih službenika upućuje poziv za predavače za obuku za upravni postupak zainteresovanim državnim i lokalnim službenicima, predstavnicima univerzitetske zajednice, kao i svim zainteresovanim pojedincima sa znanjem iz Upravnog postupka i vještinama potrebnim predavaču, da se prijave za učešće u postupku odabira predavača/trenera za realizaciju specifičnog programa obuke na temu Upravni postupak.

Opširnije...

ODRŽANA ZAVRŠNA PREZENTACIJA REZULTATA NICO PROJEKTA

 

Uprava za kadrove je održala  završnu prezentaciju projekta „Dobra praksa u upravljanju ljudskim resursima u crnogorskoj državnoj upravi", koji je realizovan u saradnji sa NICO (Organizacijom za međunarodnu saradnju Sjeverne Irske) i ekspertom za upravljanje ljudskim resursima g-dinom Paol-om McCallion-om.

Opširnije...

Okrugli sto na temu“ Zapošljavanje državnih i lokalnih službenika u Crnoj Gori”

 

Uprava za kadrove u saradnji sa Regionalnom  školom  za  državnu  upravu (ReSPA), Delegacijom Evropske unije u Crnoj Gori i EU Info Centrom organizuje Okrugli sto na temu “Zapošljavanje državnih i lokalnih službenika u Crnoj Gori” koji će se održati  u srijedu, 16. marta 2016. godine sa početkom u 10 sati u prostorijama EU Info Centra.

Opširnije...

Seminar "Upravljanje rizicima u javnom sektoru"

Uprava za kadrove i u ovoj godini nastavlja sa realizacijom obuka po zaključku Vlade 08-1328 od 25.6. 2015. godine na temu 'Upravljanje rizicima u javnom sektoru'.

Seminar je održan 4. 3. 2016. godine u prostorijama Uprave za kadrove.

Opširnije...

Strana 3 od 97

You are here: Home