Montenegrin

Uprava za Kadrove Crne Gore

Seminar "Integracija Crne Gore u NATO"

Dana 16. aprila 2015.godine u Podgorici je održan seminar na temu "Integracija Crne Gore u NATO" u organizaciji Uprave za kadrove i vladinog Komunikacionog tima za NATO.

Predavač na seminaru bio je dr Mehmedin Tahirović uz učešće gosta predavača ambasadora Republike Mađarske u Crnoj Gori Kristijana Pose. Ambasador Posa je govorio na temu "Iskustva i benefiti članstva Republike Mađarske u NATO". Ambasador Posa istakao je istorijske okolnosti i proces ulaska Mađrske u NATO, kao i stepen sigurnosti koji danas osjećaju građani Mađarske. Posebno se osvrnuo na prednosti članstva od momenta uključenja 1999. godine do danas

Opširnije...

Seminar "Izrada i donošenje zakona"

 

Dana 23. aprila 2015. godine održaće se seminar po Kalendaru obuka pod nazivom "Izrada i donošenje zakona" u prostorijama Uprave za kadrove sa početkom u 09:30h. 

Predavač na obuci je Dragana Ranitović.

Seminar "Od ideje do uspješno realizovanog projekta" za zaposlene "Centra za stručno obrazovanje"

 

Dana 20. i 21. aprila 2015. godine održaće se dvodnevni seminar pod nazivom "Od ideje do uspješno realizovanog projekta" u prostorijama Uprave za kadrove sa početkom u 09:30h. 

Obuka se organizuje na zahtjev Centra za stručno obrazovanje, tj za njihove službenike.

Predavač na obuci je Zenajda Deloik.

INTEGRACIJE CRNE GORE U NATO - Podgorica

 

Dana 16.aprila 2015.godine obuka na temu "Integracija Crne Gore u NATO" se realizuje u prostorijama stare zgrade Vlade u 09:30h u saradnji Uprave za kadrove i Komunikacionog tima za članstvo u NATO. Obuka je namjenjena drzavnim službenicima iz Uprave carina, Poreske uprave, Uprave za zbrinjavanje izbjeglica, Uprave za vode, Veterinarske uprave, Uprave za inspekcijske poslove, Uprave za antikorupcijsku inicijativu, Uprave za dijasporu, Uprave za nekretnine.

Predavač na obuci je dr Mehmedin Tahirović uz učešće gosta NJ.E. ambasadora Republike Madjarske u Crnoj Gori Kristijana Pose koji će govoriti na temu „Benefiti članstva u NATO i iskustva R.Madjarske".

INTEGRACIJE CRNE GORE U NATO - Cetinje

 

Dana 17.aprila 2015.godine  realizuje se obuka u Prijestonici Cetinje (Skupštinska sala) sa početkom u 10h, za službenike Prijestonice, odbornike lokalnog parlamenta i predstavnike javnih preduzeca i institucija na teritorije Prijestonice Cetinje.

Predavač na obuci je dr Mehmedin Tahirović uz učešće gostiju NJ.E. ambasadorke Savezne Republike Njemacke u Crnoj Gori, Gudrun Elizabet Stajnaker, koja će govoriti o iskustvu Njemačke u NATO. Pored nje govoriće i Nacionalni koordinator za NATO, Vesko Garčević i direktorica Uprave za kadrove Svetlana Vuković.

Strana 3 od 79

You are here: Home