Montenegrin

Uprava za Kadrove Crne Gore

Obavještenje

 

Postovani,

U cilju unaprjeđenja Programa stručnog osposobljavanja i usavršavanja državnih službenika i namještenika, Uprava za kadrove organizuje sastanak sa svim zainteresovanim pojednicima koji imaju znanja i vještina potrebnih predavaču. Svim sadašnjim , kao i potencijalnim predavačima, biće predstavljeni noviteti vezani za programe obuke, načine prijavljivanja i kriterijume za izbor predavača.

Sastanak će se održati 24. septembra 2014. godine, sa početkom u 10h, u Multimedijalnoj sali Uprave za kadrove. Ukoliko ste zaintereovani da prisustvujete sastanku, svoje učešće možete potvrditi kontaktom na br: 020/201-036 i 063 231 038, ili e mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Više detalja o pozivu na saradnju na linku: http://www.uzk.co.me/index.php?option=com_content&view=article&id=2534%3Apoziv-za-predavae&catid=36%3Anovosti&Itemid=189&lang=sr

Za dodatne informacije možete kontaktirati g-đu Leonoru Dedivanović, načelnicu Odsjeka za pripremu i sprovođenje programa stručnog osposobljavanja i usavršavanja.

Srdačan pozdrav!

POZIV ZA PREDAVAČE

U cilju unaprijeđenja kvaliteta Programa stručnog usavršavanja državnih službenika I namještenika za 2015/2016 godinu,

Uprava za kadrove

upućuje

P O Z I V

Svim zainteresovanim državnim službenicima, profesorima Univerziteta, (naučnim savjetnicima, redovnim I vanrednim profesorima, docentima, profesorima visoke stručne škole, predavačima visoke stručne škole I sl.), kao i svim zainteresovanim pojedincima sa znanjem iz određenih oblasti i vještinama potrebnim predavaču, da se prijave za učešće u postupku odabira predavača/trenera za realizaciju obuka iz Programa stručnog usavršavanja državnih službenika, kao I specifičnih programa obuke državnih službenika I namještenika.

Opširnije...

„Upravljanje i praćenje promjena u državnoj administraciji"

  ena logo

Uprava za kadrove, u saradnji sa Francuskom školom za državnu upravu (ENA) organizuje dvodnevni seminar na temu „Upravljanje i praćenje promjena u državnoj administraciji".
Seminar će se održati 15. i 16. septembra 2014. godine u prostorijama Uprave za kadrove (ul. Jovana Tomaševića 2A) sa početkom u 9:15 časova.

Na seminaru će biti predstavljene smjernice: za modernizaciju javne uprave i principe rada, modernizaciju informacionih sistema države/ digitalizaciju, politiku otvorenosti i razmjenu javnih podataka, principe podrške administraciji itd.

Predavač na ovom seminaru je g-din Mamadou GUÈYE, Šef odjeljenja za „Podršku administraciji" pri Generalnom sekretarijatu za modernizaciju rada uprave, Služba Predsjednika vlade.

Seminaru će prisustvovati službenici iz kategorije visokog rukovodnog i ekspertsko-rukovodnog kadra iz državnih organa.

Opširnije...

Potpisan Memorandum o saradnji

Dana 23.07.2014.godine u 11h u prostorijama Uprave za kadrove, je potpisan Memorandum o saradnji između Uprave za kadrove, Ministarstva za ljudska i manjinska prava i predsjednika Savjeta manjinskih naroda i drugih manjinskih nacionalnih zajednica.

U ime Uprave za kadrove Memorandum je potpisala direktorica Svetlana Vukovic ,u ime Ministarstva za ljudska i manjinska prava ministar Suad Numanović, u ime Nacionalnog savjeta Albanaca Genci Nimanbegu,u ime Nacionalnog vijeća Hrvatske Zvonimir Deković, u ime Nacionalnog savjeta Muslimana Sabrija Vulić,u ime Nacionalnog savjeta Roma Marijana Golacanin i u ime Nacionalnog Srpskog savjeta dr Momčilo Vuksanović.

Opširnije...

Potpisivanje Memoranduma o saradnji

Dana 23.07.2014.godine u 11h u prostorijama Uprave za kadrove, biće potpisan Memorandum o saradnji između Uprave za kadrove, Ministarstva za ljudska i manjinska prava i Savjeta manjinskih naroda i drugih manjinskih nacionalnih zajednica.

Opširnije...

Strana 3 od 70

You are here: Home