Montenegrin

Uprava za Kadrove Crne Gore

Predstavljanje novog Zakona o upravnom postupku

Seminar "Predstavljanje novog Zakona o upravnom postupku" održaće se 21. i 22. septembra 2015. godine, u multimedijalnoj sali Uprave za kadrove.

Predavač: predsjednica Komisije za žalbe, gospođa Snežana Radović.

Kontakt osoba: Ana Zečević, Uprava za kadrove, 020/201-036; Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Ovdje možete pogledati AGENDU i SPISAK POLAZNIKA

Seminar "Predstavljanje novog Zakona o upravnom postupku"

Seminar "Predstavljanje novog Zakona o upravnom postupku" održaće se 14.-15. septembra 2015. godine u multimedijalnoj sali Uprave za kadrove, s početkom u 09.30h.

Predavači: mr Gordana Nikolić i Veljka Raspopović.

Kontakt osoba: Ana Zečević, Sektor za obuku i razvoj kadrova, 020/201-036, Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .

Ovdje možete pogledati SPISAK UČESNIKA i AGENDU.

Potpisan Sporazum o saradnji između Uprave za kadrove i Asocijacije menadžera Crne Gore

Dana 11.09.2015 godine u prostorijama Uprave za kadrove, je potpisan Sporazum o saradnji između Uprave za kadrove i Asocijacije menadžera Crne Gore.

Sporazum su potpisali g-đa Svetlana Vuković, direktorica Uprave za kadrove i g-din Budimir Raičković, predsjednik Asocijacije menadžera Crne Gore.

Uprava za kadrove i Asocijacija menadzera Crne Gore dijele zajedničke vrijednosti i ciljeve, usmjerene na profesionalno usavršavanje kadrova sa različitim nivoima znanja i vještina kao i razvoju upravljanja ljudskih resursa.

Opširnije...

Predstavljanje novog Zakona o upravnom postupku

Okrugli sto na temu ”Predstavljanje novog Zakona o upravnom postupku” koji Uprava za kadrove organizuje u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i Centrom za razvoj nevladinih organizacija (CRNVO) - Resursnim centrom za organizacije civilnog društva u Crnoj Gori, održaće se 10. septembra 2015. godine u 10h u multimedijalnoj sali Uprave za kadrove.

Opširnije...

Potpisivanje sporazuma o saradnji između Uprave za kadrove i Asocijacije menadžera Crne Gore.

Najava događaja

Dana 11. septembra 2015. godine u 10h, u prostorijama Uprave za kadrove, biće potpisan Sporazum o saradnji između Uprave za kadrove i Asocijacije menadžera Crne Gore.

Opširnije...

Strana 3 od 87

You are here: Home