Montenegrin

Uprava za Kadrove Crne Gore

IX Godišnja konferencija ReSPA: Optimizacija javne administracije u regionu Zapadnog Balkana

Podgorica, 15/16. novembar 2016. – Kako bi cjelovitije obuhvatila složenost optimizacije javne administracije na Zapadnom Balkanu, Regionalna škola za javnu upravu (ReSPA) je svoju IX Godišnju konferenciju posvetila raspravi o iskustvima, metodologijama i inovativnim praksama u tom procesu. ReSPA je izabrala ovu temu kako bi pomogla u demistifikovanju optimizacije kao jednog od najvažnijih mehanizama za podsticanje reforme javne administracije ka ostvarivanju racionalnijih, transparentnijih i odgovornijih usluga za građane regiona.

Opširnije...

Seminar na temu "Planiranje unutrašnje revizije"

Seminar na temu "Planiranje unutrašnje revizije" koji je predviđen Planom obuka za lokalnu samoupravu, održaće se 18. novembara 2016. godine u multimedijalnoj sali Uprave za kadrove, s početkom u 10h.

Opširnije...

Najava obuke „Formalna korespondencija i pisanje izvještaja na engleskom jeziku“

Uprava za kadrove u saradnji sa Britanskim savjetom u Crnoj Gori organizuje obuku na temu „Formalna korespondencija i pisanje izvještaja na engleskom jeziku"

Obuka će se održati dana  22, 23, 24 i 25 novembra  sa početkom u 09:00h  u prostorijama Uprave za kadrove.

Opširnije...

Novi termin obuke na temu "ZABRANA DISKRIMINACIJE"

Uprava za kadrove, zbog velikog interesovanja polaznika, organizuje još jednu obuku na temu "Zabrana diskriminacije". Obuka će se održati 28.novembra u prostorijama Uprave za kadrove s početkom u 9:30. Prijavljivanje polaznika se vrši putem Centralne  kadrovske evidencije.

Strana 3 od 113

You are here: Home