Montenegrin

Uprava za Kadrove Crne Gore

Odlaganje seminara ''Izrada politika''

Odlaže se seminar ''Izrada politika'' koji je bio planiran za 9.11.2015. godine.

O prvom narednom terminu održavanja seminara svi učesnici će biti uredno i blagovremeno obaviješteni.

Seminar "Predstavljanje novog Zakona o upravnom postupku"

Seminar "Predstavljanje novog Zakona o upravnom postupku" održaće se 5. i 6. novembra  2015. godine, u zgradi Opštine Tivat, s početkom u 10h.

Predavači: gospođa Jovanka Laličić, glavna administratorka u Opštini Tivat i gospođa Ljubinka Laličić, dosadašnja pomoćnica generalnog sekretara Zajednice opština Crne Gore.

Kontakt osoba: Ana Zečević, Uprava za kadrove, 020/201-036; Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Spisak polaznika i Program rada.

NAJAVA Radionice  ,,Primjena i naučene lekcije u sprovođenju Uredbe o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i NVO i Uredbe o načinu i postupku sprovođenja javne rasprave u procesu pripreme zakona’’

 

Kancelarija za saradnju sa NVO, u saradnji sa Upravom za kadrove, organizuje Radionicu ,,Primjena i naučene lekcije u sprovođenju Uredbe o načinu i postupku ostvarivanja saradnje organa državne uprave i NVO i Uredbe o načinu i postupku sprovođenja javne rasprave u procesu pripreme zakona'', koja će se, za dvije grupe učesnika, održati 3. i 4. novembra 2015. godine u Podgorici, u prostorijama Kongresnog centra Premier, Bulevar Svetog Petra Cetinjskog br. 145.

Opširnije...

Odlaganje Obuke za polaganje stručnog ispita za rad u državnim organima

 

Obuka za polaganje stručnog ispita za rad u državnim organima, koja je bila planirana za 3, 4 i 5 novembar ODLAŽE SE za 1, 2 i 3 decembar.

Značaj NATO integracija Crne Gore

 

Dana 30.oktobra 2015.godine Uprava za kadrove i vladin Komunikacioni tim Savjeta za članstvo u NATO su organizovali seminar na temu "Značaj NATO integracija Crne Gore" koji je bio namjenjen starješinama Uprave policije. Polaznicima su se obratili savjetnik direktora Uprave policije g-din Sead Frljučkić, predsjednik IPA sekcije Crna Gora g-din Vojislav Dragović i savjetnica u Sektoru za obuku i razvoj kadrova u Upravi za kadrove g-đa Bojana Šćepanović. Predavači na seminaru bili su pukovnik docent dr Mehmedin Tahirović i dr Damir Črnčec (ambasada Republike Slovenije u Crnoj Gori).

Seminaru je prisustvovalo 32 polaznika.

Strana 3 od 91

You are here: Home